Foundation/BasMakeup

Pürminerals hudvårdande makeup får bra betyg!

Pürminerals hudvårdande makeup får bra betyg!

Pürminerals är mineralmakeup från USA. Deras produkter har snabbt blivit en favorit bland våra kunder här på Hudoteket, eftersom det är högkvalitativa produkter som ger fantastiska resultat – samtidigt som de är otroligt prisvärda.
Till Pürminerals sortiment >> 

Såhär låter några kundomdömen om Pürminerals 4-in-1 Pressed Mineral Makeup i vår webshop:

”Har nu provat denna mineralmakeup i en månad och min hud har aldrig varit så fin som nu. Undrar hur en makeup kan fungera så bra…”

”Jag har aldrig haft en bättre foundation än denna. Dessutom har min hud bara blivit bättre och bättre för var vecka som gått. Priset är nästan för lågt för en så här bra produkt.”

”Den bästa foundation jag någonsin har haft.Täcker otroligt bra ändå så ser huden naturlig ut inte som en spacklad kaka. Håller dessutom hela dagen utan att man behöver bättra på makeupen.Känns inte att man bär den. Mycket prisvärd.”

Även jag har testat denna foundation i några dagar nu för att se hur den känns, och jag kan inte annat än att hålla med – den täcker makalöst bra även om man bara applicerar litegrann, och den sitter kvar på huden hela dagen. Huden får en matt yta samtidigt som den ser härligt fräsch och jämn ut. En ny favorit!

Andra fördelar med Pürminerals:

  • Innehåller den absolut högsta kvaliteten på mikroniserade mineraler;
  • Passar alla hudtyper och hudtillstånd;
  • De är både hudvård och makeup, då de kombinerar rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser som ger bevisade resultat;
  • Formulan är kliniskt testad med den senaste anti-ageing-teknologin, som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att bekämpa hudens åldrande;
  • De är kliniskt testade, men testas inte på djur;
  • Produkterna är mångfunktionella och har ett brett spektra vad gäller färger och nyanser;
  • Alla Pürminerals produkter är fria från olja, alkohol, talk, dofter och kemiska färgämnen.

Tips! Om du vill testa på Pürminerals och se hur de känns på din hud så kan du köpa deras fina startkit, med allt du behöver för att få en snygg basmakeup.
Till Pürminerals sortiment >> 

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.