Makeup

By Terry Sun Cruise Collection

By Terry Sun Cruise Collection

Nu har sommaren kommit känns det som, det är rikigt tryckande varmt här i Jönköping. Vad passar då bättre än att rapportera om lite trevliga sommarnyheter? Jag har fått förmånen att känna och klämma på By Terrys Sun Cruise Collection en längre tid och den är ju lika bra som den är snygg, och tur är väl det. Kollektionen består av fyra olika produkter i olika nyanser, där alla är limited edition utom en. Idag visar jag alla färgerna så du får en känsla för hela looken.

By Terry Terrybly Densiliss Sun Glow

Vi börjar med den produkt som kommer finnas kvar i sortimentet, By Terry Terrybly Densiliss Sun Glow. Detta är en sådan där go multiprodukt, som gör ungefär allt och lite till. Det är enligt By Terry en ”anti-age bronzer som är lätt som en BB-cream, korrigerande som en foundation med effekten av en highlighter som är lika hudvårdande som ett serum”. Med detta sagt kan du alltså ha den ensam i hela ansiktet, som bronzer på utvalda platser i ansikte eller blanda med en foundation för en solkysst look.

Den innehåller den för By Terry unika ”Densiliss teknologin” (som även finns i By Terry Densiliss Foundation & Primer. ) Det är denna som verkar anti-ageing, ger lyster och en satinfinish till huden.

 

By Terry Terrybly Densiliss Sun Glow Serum Group

Personligen gillar jag att applicera den efter foundation med en pensel som en bronzer i ansiktet. Det tycker jag blir allra snyggast och man får en så fin solkysst ton. Jag är ju en blekfis året om och använder således nr 1.

By Terry Terrybly Densiliss Sunglow swatches inside

Den finns i färgerna

  1. Sun Fair: Som den första solbrännan för ljusa hudtoner, ger en solkysst glöd året om.
  2. Sun Nude : Naturlig gyllenbrun nyans för att efterlikna en fräsch solbränna.
  3. Sun Bronze : Intensiv bronze, vacker på en mörkare hudton.

By Terry Sun Designer Palette

By Terry Sun Cruise Sun Designer Palette OutsideNext up och kronjuvelen i denna kollektion är paletterna By Terry Sun Designer Palette. Jamenar, KOLLA BARA på paletterna! De kommer i ett lyxigt sammetsfodral och har den här görsnygga utsidan. Insidan kan man avända som bronzer, highlighter, rouge och ögonskugga!

BY terry sun Cruise Palettes open 2Första nyansen heter By Terry Sun Designer Palette 1 Tan & Flash Cruise och är starkare och mörkare i sina färger.

By Terry Sun Cruise Palette Tan & Flash Cruise Swatches

Swatches av färgerna var för sig…

By Terry Sun Cruise Palette Tan & Flash Cruise Swatches BlendedOch blandade med en borste på paletten.

By Terry Sun Cruise Palettes openBy Terry Sun Designer Palette 2 Light & Tan Vibes är ljusare och mer neutral i tonerna. Detta är den som jag använder allra mest, då bronzern smälter in fint på mig. Rougerna på den mörkare är dock superfina på en ljus hud…GAH, man kan alltså ha båda om man känner för det 😉

By Terry Sun Cruise Palette Light & Tan Vibes SwatchesSwatches av färgerna var för sig…

By Terry Sun Cruise Palette Light & Tan Vibes Swatches BlendedOch blandade med en borste på paletten.

By Terry Line Designer Waterproof Eyeliner

By Terry Sun Cruise Line Designer Waterproof Eyeliner Swatches outsideSedan kommer vi till ögonen, och den vattenfasta eyelinern By Terry Line Designer Waterproof Eyeliner som kommer i fem fina färger, de alla mer eller mindre iögonfallande.

  1. Black Ink : Matt svart
  2. Brown Glaze : Bronze med guldskimmer
  3. Purple Fine : Indigo ulta-violett med lila skimmer
  4. Blue Fix : Marinblå med blått skimmer
  5. Ocean Vibes : Turkos

By Terry Sun Cruise Line Designer Swatches water

Jag kan ju inte bara nöja mig med att de säger att det är vattenfast. Här skare testas så det står härliga till! Här har jag hällt vatten på med en kran samt dragigt med handen på hårt några varv. Och jag ska faktiskt också tillägga att jag sedan duschade, och efter duschen satt allt kvar! Då hade jag alltså gjort hela baletten med hårtvätt, inpackningen och under tiden benrak och sedan avsköljning i ett tämlugen ångande badrun. Nu fastnade inte det på bild, men den som satt minst bra var nr 5, som blektes fint. De andra satt liksom benhårt, till jag började gnugga på dem med två. Då lossnade de bit för bit. Dock är det inga problem att få bort dem från ögonen om man använder en bra remover. Helt grymt! Tänk er nr 4 på stranden till en snygg tunika eller bikini. Yum!

By Terry Hyaluronic Sheer Rouge Summer 2016

By terry Sun Cruise Hyaluronic Sheer Rouge Hydra BalmSist ut i denna kollektion är By Terry Hyaluronic Sheer Rouge Summer 2016 som sommaren till ära kommit i tre nya limited edition nyanser.

By Terry Sun Cruise Hyaluronic Sheer Rouge Limited Edition Swatshes |skonhetssnack.se

Min favorit är helt klart nr 18, då den ger en perfekt lite lagom sminkad nyans till läpparna och utan att ha skimmer i sig skiftar den lite i guld (syns inte på bilden, men det är supersnyggt på). Så den passar i princip alla!. Nr 17 är ju en mer corallig nyans och nr 16 blir rejält cerise på läpparna, men som du ser på bilden, med en viss transparens vilket känns nice till sommaren.

Vad tycks? Den är bara så fin i verkligheten ska jag säga dig.

Nu- ut i värmen!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.