Före & efterMakeup

Ann testar bareMinerals READY!

Ann testar bareMinerals READY!

Hej!

Jag heter Ann och gästbloggar idag! Jag arbetar på Hudoteket och är hudterapeut och utbildad inom makeup. Jag fick den stora äran att sminka vår kroppsterapeut Anna och nedan följer en sammanfattning av hur jag gick tillväga. Jag använde till största delen bareMinerals nya, pressade serie READY.

Anna är ljus och ganska känslig i huden och för att dölja röda partier vid ögonen valde jag  BareMinerals Makeup Face Product Concealer Well-Rested Multi Task, en concealer som effektivt döljer blemmor och skavanker. För att jämna ut Annas hudton och effektivt dölja röda partier använde jag den ljusa mineralfoundation BareMinerals Original Foundation Spf 15 Light med 100% rena mineraler, som ger en perfekt, felfri täckning med naturlig lyster – utan att klumpa sig, kladda eller se kakig ut. Jag fortsatte sedan med samma foundation men i en mörkare nyans, Medium Beige.

Därefter var det dags att fokusera på Annas ögon och och jag använde den gröna nyansen från paletten The Scenic Route i den nya READY-serien från bareMinerals. Annas ögon är blå och jag tycker att det är fint att använda en kontrastfärg (i det här fallet grön) för att framhäva ögonen. Jag markerade ögonen ytterligare med en svart skugga från The After Party (bareMinerals READY). Annas ljusa bryn markerade jag med en varm, brun skugga.

Annas rouge kommer också från den nya READY-serien och heter The Faux Pas, en intensiv färg som verkligen livar upp! På läpparna applicerade jag bareMinerals Buxom Gloss, i färgen ”Kanani”.

Som avslutning skuggade jag med bronzern The Skinny Dip för att framhäva Annas kindben och käklinje. För att hålla makeupen på plats applicerade jag allra sist den nya pressade Touch Up Veil i nyansen Translucent, och som namnet beskriver är den helt transparent.

Resultatet kan du se nedan!

//Ann, Hudterapeut 

 

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.