Hudoteket tipsarMakeupTestat

Sotad festmakeup med Pürminerals!

Häromdagen fick vi in lite spännande nyheter från makeupmärket Pürminerals. Den ena nyheten var Perfect Fit Eye Shadow Trio, en hel drös med ögonskuggor i triopaletter vars harmoniserande nyanser skapade ha-begär hos mig direkt! Supersnygga verkligen. Mina favoriter är: Rock Goddess, Classic Beauty och Little Miss Perfect (se bild).

Vi fick även in en mascara, Big Blink, som är berikad med värdefull arganolja. Pürminerals nya mirakelmascara som lovar att ta fransarna till nya höjder. Det gillar jag!

Givetvis kunde jag inte låta bli att testa dessa fina nykomlingar direkt, så jag provade att lägga en lite festligare, sotad makeup med hjälp av ögonskuggetrion ”Rock Goddess” och Big Blink-mascaran samt lite andra Pürminerals-produkter.
Här är resultatet!

Såhär gjorde jag:

Bas

  • På rengjort och återfuktat ansikte applicerade jag Pürminerals pressade mineralfoundation, 4-in-1 Pressed Mineral Makeup, med hjälp av borsten Chisel Makeup Brush. Den ger en jämn hudton och täcker fantastiskt! Jag använde nyansen ”Light”.
  • På de områden jag ville täcka lite extra, exempelvis näsvingarna och under ögonen, applicerade jag den som en concealer med hjälp av Max Coverage Concealer Brush.
  • Tips! Applicera gärna Pürminerals primer först för bästa resultat!

Bronzer/Rouge

  • För att få en lite varmare, solfräsch ton lade jag sedan solpudret Mineral Glow.
  • Jag vill ha friskt rosiga kinder och får att få det lade jag rouget Pressed Mineral Blush i nyansen ”Polynesian Pink”.

Ögon

  • Markerade ögonbryn är ett måste enligt mig. Jag fyllde i dem med hjälp av Universal Mineral Makeup Pencil, nyans ”Golden Bronze”, och borstade dem lite med hjälp av borsten i andra änden av pennan. Smidigt!
  • Därefter var det dags för själva ögonmakeupen. Jag grundade genom att applicera Eye Shadow Primer Cease Crease över hela ögonlocket  för att få en ännu jämnare, klarare ögonmakeup som sitter bättre och håller längre.
  • Ur alla vackra Eye Shadow Trio-varianter valde jag som sagt paletten ”Rock Goddess”, som går i svart, vitt och silvergrå. För att öppna upp blicken och ge en highlighter-effekt applicerar jag den ljusaste, vita skuggan i inre ögonvrån, på större delen av ögonlocket samt under ögonbrynen med hjälp av Eye Shadow Brush.
  • Sedan arbetar jag in den silvergråa ögonskuggan på den yttre halvan av ögonlocket och upp mot globlinjen för att ge ett djup.
  • Sist skuggar jag med den mörkaste färgen, den svarta skuggan, längst ut i hörnet samt utmed globlinjen med hjälp av Crease Brush för att ge ett markerat djup och en riktigt intensiv blick. Jag är noga med att få mjuka övergångar så det inte blir några skarpa kanter mellan skuggorna.
  • Extra festfaktor får man med hjälp av en svart eyeliner. Eftersom jag är ett fan av flytande eyelinerpennor så gick jag ifrån Pürminerals lite och använde mig av Clarins Instant Liner, för att få den där riktigt kolsvarta, knivskarpa linjen. Det är dock också fint med en lite mjukare linje, och då kan man använda exempelvis Pürminerals Mineral Eye Defining Pencil, som finns i massa roliga färger.
  • Ingen ögonmakeup är komplett utan mascara. Efter att ha böjt fransarna med Vadecos ögonfransböjare så använde jag Pürminerals Big Blink Mascara. Jag är kräsen när det gäller mascaror men den här var riktigt bra! Gav mycket färg, längd och volym utan att ge klumpar, samtidigt som den satt som berget. Härligt!

Läppar

  • Den avslutande touchen blev läppglanset Pout Plumbing Lip Gloss i nyansen ”Pink Crush”. Jag använder nästan aldrig läppglans för att jag tycker det är för kladdigt, men det här var mjukt och doftade gott samtidigt som det gav en fin, diskret färg.

Klart!

Perfect Fit Eye Shadow Trio
Dessa bländande paletter har tre vackra färger som är särskilt utvalda av makeupartister. Nyanserna har kombinerats för att harmonisera med varandra och uttrycka känslor och stämningar. Trioskuggorna innehåller vårdande ingredienser som ger fasthet och reducerar rynkor och linjer på ögonlocket. Mineralsfärer ger en pigg blick med sin uppljusande effekt. Du får en sammetslen och jämn ögonmakeup utan synliga linjer som sitter hela dagen.
Läs mer >> 

Big Blink Mascara
Mascaran omsluter varje frans med näring och är laddad med E-vitamin, antioxidanter samt omega-3 och omega-9 fettsyror, en naturlig superingrediens som ger fukt och skyddar fransarna från synliga skador och fuktförlust. Fransarna får en explosion av färg och en fuktig lyster. Dessutom täcks varje frans perfekt, ända in i inre ögonvrån, tack vare den exklusiva borsten som garanterar ett klumpfritt resultat.
Läs mer >> 

Hoppas ni tyckte om min festmakeup och att ni kan få lite användning av mina tips!
Trevlig kväll allihop! 🙂

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

2 kommentarer

    1. Tack så mycket Andréa, kul att du gillar det! Ja den är helt fantastisk, min nya favoritfoundation 🙂
      //Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.