Hudoteket tipsarMakeupTestat

Nyhet – bareMinerals Round the Clock Waterproof Eyeliner!

Idag har jag testat en alldeles nyinkommen produkt från bareMinerals, nämligen Round the Clock Waterproof Eyeliner. Jag brukar inte använda kajalpennor överhuvudtaget, för till vardags kör jag utan markerade ögon och på fest använder jag oftast flytande eyeliners. Men jag tyckte att de här pennorna såg så himla fina ut, så jag ville i alla fall prova!


Det första jag kan säga är att produkten verkligen är så lätt att applicera som utlovat! Och eftersom jag är lite nybörjare med kajaler så måste ju de som är vana vid att använda dem tycka att den här är en piece of cake att applicera. Pennan är härligt mjuk och krämig och glider på huden lätt som en plätt, utan några som helst problem. Kalas!

Sedan håller den dessutom sin garanti att varken kleta, smetas ut, blekna eller smulas sönder. Detta trots att jag fick något i ögat och utan att tänka gned lite halvt i inre ögonvrån. Jag fick panik när jag insåg att jag hade eyeliner på mig och sprang till spegeln, där jag halvt förväntade mig att se en tvättbjörn. Men inte då – linjen var lika fin som förut. Puh!
Jag har nu haft eyelinern från tidig morgon till kväll och den sitter fortfarande och har samma intensiva, nattsvarta färg. Underbart!

Jag kan därför med trygghet rekommendera den här finfina eyelinerpennan till alla som vill ha en kajal som sitter som berget, är busenkel att använda och ger intensiv, vattenfast färg.

Till bareMinerals Round the Clock Waterproof Eyeliner >>

//Sofia, Webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.