Fakta om hudvårdsmärken

Nordisk premiär för Natura Bissé på Hudoteket!

Nordisk premiär för Natura Bissé på Hudoteket!

Låt mig presentera…Natura Bissé! På fredag lanserar Hudoteket som första, utvalda salong och webshop i norden detta märke som är något helt makalöst. Det finns alltså inte i norden ännu, men från och med fredag kan du hitta det på Hudoteket i Jönköping och Hudoteket.se. För dig som vill veta mer om Natura Bissé bör läsa vidare för det är något alldeles extra…

Natura Bissé har jag nosat på ett bra tag, då en av mammas före detta anställda nu jobbar som utbildare för dem i USA. Hon har varit av den bestämda åsikten att när man väl testat Natura Bissé kan man bara inte ha något annat. Om de orden kommer från någon som testat typ allt kan man ju inte låta bli att göra efterforskningar på vad det är för märke.

naturabisseutbilning|skonhetssnack.seNatura Bissés produkter…Som en dröm!

Men så av en händelse träffade jag Johanna Lind Clausen för drygt ett halvår sedan och hon avslöjade att hon precis startat en egen agentur och hon kommer vara den tar hem Natura Bissé och lanserar det i norden.

johannalindochnaturabisseutbildning|skonhetssnack.se Johanna Lind Clausen som har agenturen för Natura Bissé i Norden

Så efter mängder av förberedelsen är nu produkterna på väg till oss för lansering på fredag! Och jag ska säga dig att Natura Bissé är inte ett märke som du hittar var som helst. I somras kom cheferna för Natura Bissé från Spaninen till Hudoteket och synade oss i sömmarna för att se om Natura Bissé passade hos oss. Och såklart det gjorde! Så pass bra att de har valt oss som den första salongen att få lansera det i norden, och även på nätet. Lite stolt blir man allt =)

naturabissefirst|skonhetssnack.seFirande med Johanna över att vi är No 1 Sverige!

johannalindutbildningnaturabisse|skonhetssnack.seJohanna Lind Clausen in action vid vår utbildning…

Så ni är vi alla utbildade och taggade ut i fingerspetsarna! När vi lanserat märket återkommer jag såklart och berättar mer om dessa guldklimpar till produkter och behandlingar. Så länge kan du läsa mer på Natura Bissés egen hemsida, eller på Johanna Lind Clausens blogg.

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

9 kommentarer

 1. lite orelaterat men, har nyligen börjat använda mene&moy. tycker att den fungerar bra, men jag blir yttorr, något som jag har för mig att du också upplevde? har du tips på bra fukt att komplettera med? är student så gärna inom en rimlig budget.
  tack på förhand 🙂

  1. Hejsan Freja!
   Tack för ditt mail! Jag upplevde samma sak, och använde då nattcremen varannan natt, och växlade till en mer neutral nattcreme. Men lite svårt att veta vad du ska lägga till när jag inte vet vilka produkter du använder. Så om du vill informera mig om det så hjälper jag gärna till!

   Kram Andrea

 2. lite orelaterat men, har nyligen börjat använda mene&moy. tycker att den fungerar bra, men jag blir yttorr, något som jag har för mig att du också upplevde? har du tips på bra fukt att komplettera med? är student så gärna inom en rimlig budget.
  tack på förhand 🙂

 3. hej och tack för svar!
  jag använder phytic cream och sensitive skin cleanser. jag vet inte om jag reagerar extra i och med att jag har gått en period med produkter utan syra, och istället har använt mig av maria åkerbergs hudvård?
  att använda den cremen på dagen har ändå fungerat någorlunda, när jag har punktbehandlat riktigt torra områden med en fetare creme, men jag känner som sagt att jag behöver komplettera med något annat.

  1. Hejsan Freja!

   Förlåt, en fråga till =) Hur var huden innan du började använda phytic cream och cleansern? Fanns det någon anledning till att du började med dem? Vill alltså veta hur din hud är utan det där torra. Oren? Blank?
   Så reder vi ut det här sen =)

 4. hej igen!
  jag har, enligt vad jag har förstått av hudterapeuter, en blandhy som är lite obalanserad. jag upplever att jag har en blank t-zon, och får lätt pormaskar på området kring näsan. jag har aldrig lidit av acne, men får ofta finnar och blemmor – oftast kring mun- och hakparti.
  man kan säga att det var främst därför jag började använda produkterna. hittills upplever jag att problemen med finnar har varit mindre, men jag har som sagt inte använt serien särskilt länge.
  vore toppen om du hade några tips!

  1. Hejsan igen Freja!
   Nu har jag läst igenom dina svar och jag skulle vilja rekommendera dig en produkt ifrån Dermaceutic, Hyal Ceutic. Det är en återfuktande dagcreme som går in lätt i hyn så man inte känner sig bland eller fet i ansiktet. Den är både skyddande och bra emot just uttorkad hud. Den kostar 625 kr.

   Om du känner att det blir en för stor investering just nu så skulle även en dagkräm ifrån Sans Soucis fungera för dig. Den heter Aqua benefits 24 hours care och jobbar bra emot fuktfattighet utan att kännas kladdig. Den kostar 319 kr.

   Sen är det viktigt att när man börjar med Mene&Moy så ska man helst ”vänja” in huden vi dem. Kanske börja med varannan dag eller 3 ggr i veckan och sedan öka successivt. Kan vara så att du kört på lite för hårt direkt och att din hud inte riktigt hunnit med i utvecklingen.

   Jag skulle rekommendera dig att kanske i alla fall 2 ggr i veckan använda en liten mildare rengöring och att då bara smörja in dig med den fuktkräm som du väljer för att balansera huden lite och låta den hinna ikapp och sedan öka successivt igen med de andra produkterna. Två bra alternativ är Dermaceutic Advanced cleanser eller Cleansing milk ifrån Sans Soucis skulle också kunna vara ett alternativ.

   Att även använda fuktmask en till två gånger i veckan skulle vara toppen för dig, och då tipsar jag om Sans Soucis fuktmask.

   Jag tipsar om produkter från Sans Soucis då du ville ha ett lite mer ”studentvänligt” alternativ, och då har Sans Soucis produkter som i jämförelse ligger lägre i prisklass men som fortfarande håller hög kvalitet (för du vill ju inte dra ned effekten från mene&moy).

   Hoppas detta blir bra, hör gärna av dig om du vill ha fler tips!
   Hälsningar Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.