BehandlingarHårvårdHudoteket tipsarI mediaMakeup

Sofia Wistam ger sina bästa skönhetstips

För ett tag sedan var Sofia Wistam med i Tara och intervjuades angående sina skönhetsrutiner och vad som fungerar bäst för henne. Se här vad hon svarade:

Här på Hudoteket har vi en mängd olika märken som erbjuder kemiska peelingar: Exuviance, mene&moy, md formulations, Priori, Murad, Bioline och Nimue. Det är dock bäst att vänta med att göra en sådan peeling på salong tills hösten, då syrorna gör huden solkänslig. Det idealiska är att boka in en porrengörande ansiktsbehandling hos någon av våra hudterapeuter, så får du en ordentligt ren hud samtidigt som de kan rekommendera en kemisk peeling som passar just dig. Om du däremot är intresserad av ett speciellt märke kan du säga det redan vid bokning, så får du komma till en terapeut som är specialist på det märket.
Så när sommaren är över och huden behöver storstädas och fräschas upp är det bara att ringa vår reception på 036-120666 och boka in en tid 🙂

Men än så länge är sommaren här, och det är vi SÅ tacksamma för! Och Sofia Wistams favoritprodukter inom hårvård och makeup går att använda året runt, som tur är 😉 Vi har både Davines och Jane Iredale i vårt sortiment, och här får du lite mer info om Sofias favoriter:

Davines Essential LOVE Lovely Smoothing Shampoo
Ett utslätande shampoo för sträva och frissiga hår, som gör håret följsamt och mjukt. Formulan består av naturliga ingredienser med intensivt återfuktande och utslätande egenskaper, för att göra frissigt hår slätt och hanterbart. Indiskt fikonextrakt återfuktar på djupet samt slätar ut och mjukgör håret, medan Olivolja Peg-7 Ester återställer hårets lipidnivå och gör håret silkeslent och glänsande. Shampoot innehåller även risproteiner för att skydda mot skadliga yttre påfrestningar. Resultatet blir ett mjukt och följsamt hår som har slätats ut och fått en ny lyster. Läs mer >>

Jane Iredale Mineral Foundation Amazing Base
Mineralfoundation som ger en strålande fräsch och silkeslen hy med en fin lyster. Den ger ett fantastiskt täckande resultat och en känsla av viktlöshet – du märker inte ens att du bär makeup. Formulan är vattenresistent, döljer effektivt rödhet och bruna fläckar och är idealisk också för de med rosacea och eksem. Innehåller algextrakt som lugnar känslig hy och granatäpple som skyddar mot fria radikaler. Har även UVA/UVB SPF 20 och rekommenderas av amerikanska Skin Cancer Foundation som ett säkert skydd mot UV-strålning. Fri från parabener, gluten och animaliska ingredienser. Läs mer >>

Tips! Jane Iredale’s mineralfoundation finns även i pressad form, läs mer om PurePressed Base här >>

Kombinera gärna Jane Iredale’s foundation med en face mist, som Sofia Wistam gör. Det finns tre olika varianter (klicka på länkarna för att läsa mer):

Hoppas att Sofias tips kunde ge dig lite inspiration till dina egna skönhetsrutiner! 🙂

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.