KroppsvårdLäpparMakeup

Hem, ljuva hem…Och ljuva nyheter!

Nu så, nu är jag på svensk mark igen. Vilken resa! Återkommer med mina bästa tips från trippen inom kort.

Men nu…(trumvirvel)…Nu blir det sneak peek. Jiihaa!

Sisley Eau Tropicale

Sisley kommer inom kort med en superfräsch doft, Eau Tropicale. Hej och välkommen säger jag. Alla Sisleys dofter är ju väldigt unika, och letar man efter något som inte halva stan doftar är Sisley en bra hylla att titta på. Denna är dock betydligt lättare än de föregående, vilket också den fina och färggranna förpackningen skvallrar om. Om man gillar bergamott, hibiskus, passionsfrukt, viol och massa annat mumma – håll utkik efter Eau tropicale!

Sisley Lipgloss
De har också kommit med ett gäng fina pennor som är som ett läppbalsam med färg som appliceras som ett läppstift men som är glansigt och ger inte så himla mycket färg. Hängde du med där? =) Dessa finns redan i butiken i Jönköping och kommer snaaart lanseras på webben…stay tuned…

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.