Hudoteket tipsarHudvårdMakeupTävlingTestat

Tävling: Vinn färgad body lotion från Youngblood!

tävling youngblood

TÄVLING! Just nu har du chansen att vinna en skimrande, lätt färgad och alldeles ljuvlig body lotion från Youngblood! Youngblood Mineral Illuminating Tint Body ger en sommarbrun lyster till huden och är perfekt att använda på exempelvis ben, armar och dekolletage för att få ett härligt ”glow”.

Såhär gör du för att tävla:
Skriv en kommentar till det här blogginlägget där du motiverar varför du ska vinna. Med andra ord, varför behöver just din hud lite fräsch sommarlyster?
Tävlingen avslutas söndagen den 28 juli och på måndagen därpå väljs vinnarna. De bästa motiveringarna får varsin Mineral Illuminating Tint på posten.
Glöm inte att skriva med din mailadress så att vi kan kontakta dig vid eventuell vinst!

Men vad är det som är så bra med denna finfina produkt då? Det ska du få reda på nu, för jag har testat den =)

Mineral Illuminating Tint

Svart, stilren flaska – me like!

Mineral Illuminating Tint

Silkeslen konsistens och lätt färgad formula med ett diskret skimmer.

Före och efter

Till vänster utan Mineral Illuminating Tint och till höger med den på. Visst blev det skillnad! Mer gyllene, jämnare och snyggare färg. Kanon! Nagellacket är Essie Sunday Funday från sommarkollektionen.

Bilderna talar för sig själv – det högra benet har en mycket fräschare ton medan det vänstra ser rätt så grådaskigt ut i jämförelse. Så om man vill ha en skimrande, gyllene ton på sin kropp illa kvickt är det här en kanonprodukt! Perfekt om du ska på en fest eller kanske till och med ett bröllop och vill se lite extra piffig ut. Du slipper brun-utan-sol och får resultatet direkt – som en foundation för kroppen ungefär =)

Själva cremen var lätt att smörja in och doftar gott av sheasmör och kokosolja. Den ger ett diskret skimmer som inte är glittrigt eller ”för mycket”, utan gör bara så att man får den där perfekta lystern. Den mjuka bronsfärgen sitter på plats hela dagen, men är samtidigt enkel att tvätta av med tvål och vatten.

Andra fördelar:

  • intensivt återfuktande formula som gör underverk för torr hud
  • innehåller naturliga oljor och antioxidanter
  • jämnar ut hudtonen
  • skapar inga ränder utan ger ett naturligt resultat
  • fri från parabener, talk, parfym, gluten och animaliska ingredienser
  • icke-komedogen

Användning: Ta en eller två pump och applicera med hjälp av fingertopparna på kroppen där du önskar en gyllene lyster. Börja med ett tunt lager och bygg på med fler beroende på hur mycket täckning och skimmer som önskas. Låt produkten torka helt innan du tar på dig kläder. Färgen tvättas enkelt bort med tvål och vatten.

Så sätt igång och fila på din motivering redan nu! För vem vill inte ha en somrigt strålande hud? 😉 Lycka till!

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

43 kommentarer

  1. Wow det hade varit underbart att testa och se somma fräsch ut! Har två barn och ena är bara 10 mån så jag har inte ens tid att tänka på mig. Så att detta hade varit så kul att vinna, att få något som bara är mitt ;0)

  2. Jag jobbar väldigt mycket under sommaren, många veckor mer än heltid, så att hitta tid till att sola är svårt. Skulle därför väldigt gärna ha en produkt som gör benen lite lätt bruna när jag vill använda shorts eller kjol.

  3. En räddare i nöden! Trodde inte den fanns.. En brun utan sol som ger färg direkt med en jämn skimmrande snygg ton, återfuktar och dessutom luktar gott! Vad mer kan man begära? Inget! Jag skulle kunna ta på mig klänning och vistas bland andra i alla sammanhang utan att behöva känna mig både blek och glåmig. En underbar känsla! Blir glad bara av tanken! Helt enkelt perfekt!

  4. För att jag jobbar och jobbar ,har min semester sent en och en halv vecka kvar,och då är jag blek mot alla som varit lediga nu i det vackra vädret,så även jag skulle vilja glänsa med en somrig hud.

  5. Jag mest i skuggan får vara,
    så min babys hud inte utsätts för fara.
    Min hud skulle behöva lite extra knorr,
    då den är sådär tråkigt torr.
    Hoppas nu jag har tur,
    så min kropp kan få sig en återfuktande kur.

  6. Youngblood mineral illuminating tint skulle hjälpa mig att få min hy att bli jämnare då jag lätt får en lätt flammig ton i solen, även med solskydd.
    Brun utan sol lyckas jag aldrig få jämn heller,
    Smidigt för mig som alltid har kort om tid att snabbt få solkyssta lite mer gyllene sommarben!

    Hanne Karlsson

  7. Denna produkt verkar vara något för mig jag har problem att sitta i solen pga min medicin. Därför är jag inte så där fint brun som jag skulle vilja vara jag är berädd att köpa om produkten är bra vilket jag nu läste och ddt verkar den ju vara

  8. Eftersom jag är blekare än en samerumpa vore det guld att få vinna den här!
    Jag har alltid haft svårt att hitta en bra BUS som inte gör att jag ser ut som en randig clementin.
    Hoppas hoppas!

  9. Blondin med ljus hud som har väldigt svårt att få färg, bränner mig mest 🙁 Nu har jag dessutom en knodd i magen och att vistas i solen allt för mycket är ingen höjdare eftersom att då dyker pigmentfläckarna upp 🙁 Jag skulle bli väldigt lycklig om jag vann så att även jag kunde få känna mig lite brun och fräsch på sommarfesterna 🙂

    Ha en underbar sommar 🙂

    /Lina

  10. Hej. Jag tycker att jag måste få lite färg på mig, jobbar hela sommaren och är inne hela dagarna. Man få ta till lite fusk för att hänga med dom andra som är lediga…

  11. Tror jag testat minst 10 olika BUS i varierande prisklasser med samma nedslående resultat- det blir fläckigt av crémer o mina FOTSULOR blev bruna när jag trampade i Bus-spray, men det värsta av allt är jag stinker bus oavsett hur gott produkten doftar innan den ”utvecklats” sas, så nu ger jag upp busandet o tänker övergå till crémer som ger färg men som tvättas bort.
    Har tyvärr inte hittat nån ännu så den här vore värd sin vikt i guld för mig 🙂

  12. Långa dagar på stranden med barn.
    Skugga under parasoll och saft hela dan.
    Ingen sol på min ljusa, vackra ariska hy.
    Det skulle va fint med en kolkysst look, ja ge mig nu!
    Som ung mamma vill man ju förvara sin ungdom ett tag. Så en flaska med skönhet för mig var eviga dag… Skulle bli väldigt glad! ’trevliga underbara sköna älskade sommar’

  13. Älskar sol men får inte vara mycket under den; en sådan produkt ger tröst både till min kropp och själ….

  14. Eftersom jag har starka mediciner pga en hjärntumör som tagit över min kropp…så vågar jag inte vara i solen så mycket, vill inte få en massa konstiga biverkningar, utslag etc…
    Då vore ju denna perfekt att vinna, för då kan jag ändå få känna mig fräsch & fin trots skiten i skallen…
    Gillar & delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).

  15. Som nyfylld 30-åring har jag förstått att solning inte är så ofarligt för min hud som jag låtsats fram till nu… Därför solar jag mindre den här sommaren och smörjer hellre in mig med Youngbloods härliga kroppsfoundation! Hoppas på vinst!

  16. Den ser ju superbra ut!! Kan inte vara i solen så mycket så det skulle vara perfekt! 🙂 / Ingrid

  17. Hej!

    Vilken fantastisk creme 🙂
    Vore underbart att vinna den, för jag har varit sjuk iinfektion hela sommaren och inte kunnat vistas i solen alls :(. Jag som alltid är brun annars, känner mig tragisk när jag ser mig i spegeln, för lite färg gör susen både för kropp själ 🙂

    ~~ Jag är självklart med 🙂 Gillar massor & delar vidare nu på stört 🙂 Drömmer & hoppas såklart! (i namnet Maud Sundgren)

    Ha en fortsatt fin sommar

    Kram
    Maud

  18. Vill gärna visa min kropp lite omsorg och kärlek,
    så den slipper vara trist och blek,
    Jobbar hela sommaren och kommer inte hinna sola,
    så drömmen om en sommarbrun kropp får jag helt enkelt spola!
    Med räddningen i Youngbloods händer,
    så hoppas jag att en flaska i min brevlåda anländer!

  19. Ett evigt kämpande med att få de där likbleka benen att se något solkyssta ut under sommartiderna – men det vill sig inte. De vägrar! Samtidigt är jag försiktig i solen och det känns lite som moment 22.

    Acceptera som det är?
    Eller så får jag hjälp med att ändra på detta och bryta mitt moment 22 – weeee 🙂

  20. När studentlönen inte räcker till för skönhetsshopping,
    ja, dà kan man tävla och ha en förhoppning,
    med en härlig bodylotion som Hudoteket tävlar ut,
    skulle vardagsgráheten äntligen fá sig ett slut,
    för visst skulle det göra gott en fin sommardag,
    att fà snygga till och fräscha upp sina kvinnliga drag,
    tillsammans med en snygg outfit jag pà festen rocka fett,
    och känna mig som kvinna vacker och komplett

  21. Fantastisk produkt den skulle jag verkligen behöva . Verkar Superbra. Mina ben ser precis ut som på bilden.

    Hoppas jag har tur
    Fortsatt trevlig sommar

  22. Jag vill vinna för att jag inte vågat testa ”brun utan sol-produkter” sedan 80-talet då alla gick runt och såg ut att ha problem med levern…ingen vacker solbränna! Under senare tid har jag haft bekymmer med hormonfläckar och perioral dermatit så nu får jag hålla mig undan solen ganska ofta. Perfekt läge att prova att få färg på annat sätt.

  23. Jag är rödhårig och min hy nästintill genomskinlig. Lite solkysst hy på flaska skulle värma mitt hjärta. Jag älskar min hårfärg och tror att gyllene armar och ben skulle få det ännu vackrare! Heja mig!!!

  24. jag vill vinna den här härliga produkten, dels för att jag saknar pigment på benen vilket gör att jag aldrig blir jämt brun utan bara fläckvis. Sedan har jag tvillingar på ett halvår hemma som tar all tid, så då skulle jag vilja ha mig lite egentid o känna mig snyggare med denna produkt!

  25. Jag skulle gärna testa Youngbloods lotion, eftersom både märket och produkten är nya för mig. En färgad body lotion låter fantastiskt smart, förstår inte varför jag inte redan har en!

  26. Hej!
    Många år sedan var jag tvungen, att använda cortisonsalva på mina underben , och resultatet blev, att mitt pigment försvann. Och därför blir dom aldrig riktig fina fast jag solar. Istället har jag alltid fläckiga ben på sommaren. Jag skulle hemskt gärna prova på denna produkt.

  27. Vilken dröm att få lite härlig skimrande färg när man vill! Jag flyttade i Maj tillbaka till Sverige efter 1 år utomlands, sol, värme och bruna ben håller verkligen humöret på topp! Nu två månader senare, svensk regnig sommar med mygg och bleka ben.. Ge mig lite bruna ben igen 🙂

  28. Jag har testat ett oändligt antal bus med samma nedslående resultat -den ofräscha doften av det som gör en brun. Jag tål inte solen pga min sjukdom SLE så bus är en utväg om man vill ha lite färg på de albylvita benen. Det här låter som en fantastisk lösning för mig!

  29. Jag har en tendens att må dåligt så fort jag vistas i solen och det är för varmt. Jag klarar helt enkelt inte av att ligga och sola vilket resulterar i att jag inte får någon bränna. Brun utan sol är inte heller min melodi, det finns oftast ingen som ser naturlig ut på min bleka hy och det blir fläckigt och onaturligt- inget man vill ha! Att vistas i sommaren med samma kroppsfärg som man har runt vintertid känns inte alls så smickrande. Jag vill ju också vara fräsch och solbränd! När jag såg den här tävlingen, så kändes det nästan som ödet. Den där lilla flaskan med dess innehåll hade nog gjort stordåd för både kropp och självkänsla 🙂

  30. Jag får aldrig bra färg på benen på sommaren i sverige och denna sommaren jobbar jag en del med så de är svårt att få en snygg bränna. Denna produkten låter super smart, har aldrig prövat och skulle därför vilja testa. vore nice att få snygga ben till shortsen och klänningen nu innan jag åker till änglarnas stad L.A

  31. Med fem småttingar och en ilsken endometrios som gjort sig påmind i sommar har jag tillbringat
    4 veckor på sjukhus, måste jag säga att lite lyx och glamour skulle sitta fint i sommarvärmen som jag inte hunnit ta del av? 🙂
    Det skulle vara en otrolig lyx mitt i allt kaos. 🙂

  32. Att finna en produkt som ger naturlig fräsch brun hy utan intensivt solande låter ju strålande!! Perfekt för mig över 40 som vill bevara huden ung-utan solskador!

  33. Jag har stor respekt för solen och sitter gärna i skuggan. Har testat många brun utan solprodukter men aldrig blivit 100% nöjd. Vore kul att testa denna o se ifall mina vita ben kan få lite färg:-)

  34. Vilken rolig tävling, jag är med! 🙂
    Jag skulle vilja vinna denna body lotion eftersom mina ben alltid har varit väldigt torra och sådär gråa. Till och med på sommaren vägrar de ta färg och jag måste smörja in dem med body lotion varje dag för att de inte ska bli allt för torra. Tror denna kräm skulle vara helt perfekt till min hud, vore verkligen kul att prova!

  35. Min kropp är lätt att få röd, men svårt att bli brun eftersom jag är rödlätt och har massa fräknar. Eftersom att jag är så blek måste jag ha smort in mig med brun utan sol minst en vecka innan så jag ser sommar fräsch ut! Därför skulle det vara bra med en lotion som har lätt brun utan sol slipper man tänka på hur busen luktar och kladdar av sig på allt.
    🙂

  36. Dyster utan lyster? Smörj in dig med body lotion och du får sommarlyster 🙂
    //Ania

  37. Jag skulle verkligen behöva, Youngblood Mineral Illuminating Tint Body. För jag har svårt att bli knappt, gyllenbrun. Även då jag sitter eller ligger en längre tid i, solen.

  38. Mina kropp är värd lite Youngblood! I trettio år har den nu stått ut med mig och allt jag har utsatt den för. Inte konstigt att huden ser glåmig och trist ut just nu men jag lovar mig själv att det blir bättre snart! Två graviditet och sömnlösa nätter har satt sina spår och huden är nu i akut behov av lite hjälp längs vägen…

  39. Solen strålar mot oss från en klar himmel denna sommar! Tänk vad underbart att få stråla tillbaka med fina bruna sommaren! 😉

  40. Hejsan,

    Att få lite färg på kroppen hade fått mig att känna mig bekväm utan kläder! Som student pluggar man hela våren och hösten och under sommarens alla veckor är jag inlåst på jobbet. Lite färg hade med andra ord gett mig lite sommar-känsla. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.